Новини

Міністерство молоді та спорту України представило Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності

Міністерство молоді та спорту України представило Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності, яка була розроблена і презентована в грудні 2023 року. 

Читати даліМіністерство молоді та спорту України представило Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності

Усе складне — простіше коли разом: історія взаємодії від наших партнерів Фундації ЗМІН

У матеріалі — відеоісторія спецпроєкту Фундації ЗМІН, що розповідає про взаємодію та важливий шлях підсилення наших захисників та захисниць.

Читати даліУсе складне — простіше коли разом: історія взаємодії від наших партнерів Фундації ЗМІН

Найкращі історії відповідального партнерства: оголосили фіналістів та лауреатів Премії Відповідальності 2023

22 січня, в День Соборності України, відбулася церемонія нагородження Премії відповідальності 2023. Премією відзначали організації громадянського суспільства та їхні історії відповідального партнерства, які в часи повномасштабної війни є найкращими прикладами міжсекторальної взаємодії. Фіналістів та лауреатів визначали у трьох номінаціях. 

Читати даліНайкращі історії відповідального партнерства: оголосили фіналістів та лауреатів Премії Відповідальності 2023

Премія Відповідальності 2023: Лауреатам вручать унікальні статуетки, що символізують єдність

У цьому році лауреатам Премії відповідальності 2023 Фонду родини Богдана Гаврилишина вручать унікальні статуетки ручної роботи.

Читати даліПремія Відповідальності 2023: Лауреатам вручать унікальні статуетки, що символізують єдність

Книга з Дому: українцям у Латвії передали близько 900 книжок

Фонд родини Богдана Гаврилишина спільно з Посольством України в Латвійській Республіці за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» започаткували проєкт «Книга з Дому» та передали місцевим бібліотекам та культурним осередкам у Латвії 906 книг. Це проза та поезія, а також подарункові видання…

Читати даліКнига з Дому: українцям у Латвії передали близько 900 книжок

Українську молодь відзначили Премією Young Diplomat Award 2023 за внесок у розвиток дипломатії

22 грудня, у День працівника дипломатичної служби України, відбулася церемонія нагородження переможців Премії «Young Diplomat Award 2023»! Це перша Премія в Україні, що відзначає вплив молоді на розвиток дипломатії та міжнародних відносин.

Читати даліУкраїнську молодь відзначили Премією Young Diplomat Award 2023 за внесок у розвиток дипломатії

Основні засади молодіжної дипломатії України: звіт за результатами стратегічних сесій (вересень 2023)

Вашій увазі пропонуємо звіт за результатами стратегічних сесій із розробки Основних засад молодіжної дипломатії України. Робота тривала з червня по серпень 2023 року і об’єднала 60 учасників та учасниць з понад 10 країн світу. За результатами обговорень виокремлено кейси молодіжної…

Читати даліОсновні засади молодіжної дипломатії України: звіт за результатами стратегічних сесій (вересень 2023)

Тихий фестиваль відповідальності: запрошуємо долучатися

До Дня відповідальності людини Фонд родини Богдана Гаврилишина ініціює Тихий фестиваль відповідальності. Це мандрівна виставка ілюстрацій, створених митцями «Pictoric», які творчо переосмислили 15 пунктів Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина.

Читати даліТихий фестиваль відповідальності: запрошуємо долучатися